Slopen

Onze kennis en ervaring van bouwwerken en materialen, zoals beton en steen, stellen ons in staat om op doordachte en efficiënte wijze sloopwerk uit te voeren. Onze klanten zetten ons in voor sloopwerk waarbij het pand zelf blijft staan, maar de indeling (deels) wordt veranderd, maar ook totaalsloop kunnen wij verzorgen. Eventueel kan dit ook geluids- en stofarm en het saneren van asbest kunnen we ook verzorgen. Door materialen bij het slopen goed te sorteren kunnen deze worden gerecycled en dragen we bij aan duurzame bouw. Bij slopen heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Bij een verkeerde aanpak is instorting of onbedoelde beschadiging van het gebouw nauwelijks te voorkomen en daarom zetten wij hiervoor altijd goed opgeleide en ervaren medewerkers in.

Renovatiesloop

Bij een renovatie is het van belang dat er zeer nauwkeurig wordt gewerkt. Alleen bepaalde onderdelen van een pand worden gesloopt en de rest moet onbeschadigd blijven. Door onze ervaring met onder andere het zagen van steen en beton kunnen we dit prima uitvoeren.

Totaalsloop

Hierbij verdwijnt het hele pand om ruimte te maken voor iets anders. Hierbij wordt minder precies gewerkt, maar ook in dit geval worden verschillende materialen zoals metaal, hout en puin gescheiden afgevoerd.

Asbestsanering

Overal waar gesloopt wordt, moet worden bekeken of er asbest in de constructies is gebruikt. Indien dat het geval is, dan moet dit op speciale wijze worden verwijderd en afgevoerd, zonder de gezondheid van aanwezigen te kunnen schaden.

Geluids- en stofarm slopen

In sommige gevallen moet geluids- en stofoverlast van het slopen zoveel mogelijk worden beperkt. Door onze specialisaties past deze aanpak goed in ons dienstenpakket. We zetten hiervoor technieken en machines in, waaronder hydraulische persen. De omgeving wordt door deze manier van slopen zo min mogelijk verstoord.

Voor bedrijf en particulier

Niet alleen een zakelijke klant kan bij ons terecht. Ook wanneer je als particulier voor bijvoorbeeld een droger of ventilator een betonboorder zoekt, zijn wij je graag van dienst. Moet een deel van een muur worden verwijderd voor een raam- of deurkozijn? Ook dan kun je een beroep doen op het team van Gankema Betonboringen in Emmen.

vca logo

Bedrijfsgegevens

Gankema BV
James Cookstraat 18
7825 AN Emmen
KvK: 04051242