Frezen

Frezen is een snellere en efficiëntere manier om sleuven in wanden, plafonds en vloeren aan te brengen dan met zagen, omdat de sleuf in één bewerking gereed is. Met onze freesmachines kunnen we alle gangbare dieptes en breedtes sleuven frezen. Perfect voor het wegwerken van leidingen voor elektra, gas, water en afvoeren, maar ook voor het aanbrengen van vloerverwarming. Indien frezen niet mogelijk is, dan kunnen we ook sleuven maken door te zagen en het overtollige materiaal uit te hakken. Wij bereiken dus altijd het gewenste resultaat.

Infrezen vloerverwarming

Vloerverwarming is de meest toegepaste vorm van verwarmen in nieuwbouwwoningen. Ook bij verbouwingen wordt vaak vloerverwarming aangebracht om het wooncomfort te vergroten. De leidingen hiervoor kunnen wij frezen. Dit doen we zowel voor bedrijven als particulieren en door onze ervaring kunnen we dit perfect uitvoeren met de juiste afstand tussen de leidingen en de bekende ‘slakkenhuis’ vorm. Het frezen van vloerverwarmingleidingen kan stofarm door ons worden uitgevoerd.

Vloeren ruwen (boucharderen)

Als je een nieuwe toplaag op een bestaande vloer wilt aanbrengen dan is een goede hechting van groot belang. Hiervoor kan het nodig zijn de bestaande gladde vloer ruw te maken. Dit wordt ook wel boucharderen genoemd. Onze machines kunnen ook worden ingezet om dit proces uit te voeren, waardoor een goede hechting van de nieuwe vloer gewaarborgd is. Ook kan het opruwen worden ingezet wanneer een ruwe vloer als eindresultaat gewenst is bij bijvoorbeeld een helling of stalvloer.

infrezen leidingen

Voor bedrijf en particulier

Niet alleen een zakelijke klant kan bij ons terecht. Ook wanneer je als particulier voor bijvoorbeeld een droger of ventilator een betonboorder zoekt, zijn wij je graag van dienst. Moet een deel van een muur worden verwijderd voor een raam- of deurkozijn? Ook dan kun je een beroep doen op het team van Gankema Betonboringen in Emmen.

vca logo

Bedrijfsgegevens

Gankema BV
James Cookstraat 18
7825 AN Emmen
KvK: 04051242